Paste cu sos Selection

Chef: Margot

Categorie: Fel Principal

Simple, rapide, savuroase, pastele sunt mereu o idee bună. Mai ales când vin de la Selection!

Număr de porții

4
porții

Timp de preparare

30
min

Complexitate


ușor

Ingrediente:

  • 1 pachet de paste Selection
  • 1 sos pentru paste Selection
  • 1 vânătă
  • 2-3 căței de usturoi
  • ierburi aromatice
  • ulei
  • sare
  • piper
  • o mână de parmezan ras

Mod de preparare:

  • Tăiem vinetele cubulețe, le stropim cu ulei de măsline, presărăm peste ele sare și piper, opțional, le condimentăm cu ierburi aromatice.
  • Punem pastele la fiert într-o oală cu apă.
  • Tragem în tigaie cubulețele de vinete, împreună cu 2-3 căței de usturoi tocați mărunt, apoi le scoatem pe hârtie de bucătărie pentru a absorbi uleiul.
  • Scurgem pastele de apă, apoi le amestecăm cu sosul Selection și cu vinetele rumenite.
  • Presărăm deasupra lor cu generozitate parmezan ras și le servim calde.
Facebook