Biftec de vită cu sos tartar

Chef: Nicolai

Categorie: Fel Principal

Un preparat pentru cei mai îndrăzneți, gustos și aromat.

Număr de porții

2
porții

Timp de preparare

20
min

Complexitate


ușor

Ingrediente:

  • 300 g pulpă de vită
  • Capere
  • O ceapă
  • O legătură de pătrunjel
  • Chipsuri picante de cartofi
  • Castraveți murați
  • Morcov
  • Ketchup
  • Sos de maioneză cu hrean
  • Pâine toast

Mod de preparare:

  • Tocăm carnea în bucăți mai mari.
  • Tocăm mărunt ceapa, castraveții murați, caperele.
  • Tocăm mărunt pătrunjelul.
  • Amestecăm sosul de maioneză cu ketchup.
  • Tăiem coaja de la pâine.
  • Într-o cratiță încingem puțin ulei de măsline.
  • Tăiem pâinea în cubulețe și le punem în tigaie la rumenit.
  • Condimentăm carnea cu sare și piper.
  • Adăugăm o lingură de castraveți murați, o lingură de capere, o lingurăde ceapă și o lingură de pătrunjel tocat.
  • Amerstecăm bine carnea.
  • Adăugăm sosul de ketchup și maioneză peste compoziție.
  • Într-un bol cu apă rece punem morcovii curățați și feliați în fâșii și câteva frunze de salată.
  • Cu două linguri modelăm carnea și o așezăm pe farfurie.
  • Adăugăm frunzele de salată, fâșii de morcovi.
  • Punem și câteva crutoane.
  • Adăugăm o lingură de sos de ketchup cu maioneză în mijloc.
  • Adăugăm câteva chipsuri picante de cartofi.
Facebook