Ravioli

Chef: Nicolai

Categorie: Fel Principal

Un preparat delicat și savuros, usor de pregatit chiar la tine acasă

Număr de porții

4-6
porții

Timp de preparare

40
min

Complexitate


mediu

Ingrediente:

  • 7-8 ciuperci champignon
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 300 g piept de pui
  • 2-3 fire ceapă verde
  • Unt
  • Foi de ravioli
  • Pătrunjel
  • 1 gălbenuș de ou
  • 200 ml smântână lichidă grasă

Mod de preparare:

  • Punem o bucată de piept de pui la fiert cu puțină sare.
  • Tăiem un morcov în jumatăte.
  • Punem morcovul și o jumătate de ceapă la fiert cu pieptul de pui.
  • Adăugăm pătrunjel.
  • Ceapa o tăiem în bucăți mai mari.
  • Tăiem ciupercile în sferturi.
  • Într-o cratiță punem puțin unt, ulei de măsline.
  • Punem ceapa în oala cu ulei, adăugăm și ciupercile.
  • Turnăm smântâna lichidă peste legume.
  • Lăsăm să fiarbă la foc mediu.
  • Adăugăm puțină zeamă de la pui peste legume.
  • Lăsăm să fiarbă aproximativ 20 minute până scade.
  • Condimentăm cu sare și piper.
  • Scoatem carnea de pui și o lăsăm să se răcească.
  • O tăiem cubulețe și o punem în blender împreună cu câteva ciuperci din fiertura de legume.
  • Condimentăm cu sare și piper.
  • Adăugăm câteva fire de pătrunjel.
  • Adăugăm jumătate de gălbenuș de ou.
  • Tocăm totul în blender
  • Strecurăm zeama de la supă pe care o vom folosi să fierbem ravioli.
  • Umplem foile de ravioli cu compoziția din carne, ungem cu gălbenuș și împachetăm.
  • Punem ravioli la fiert în supa în care a fiert puiul.
  • Strecurăm sosul de la ciupercile fierte și îl punem în blender. Mixăm ca să devină mai fin.
  • Tăiem cozile de la ceapa verde în bucăți mari.
  • Tăiem o ciupercă crudă în felii subțiri.
  • Scoatem câțiva ravioli pe o farfurie.
  • Adăugăm sos de ciuperci și ornăm cu feliile de ciuperci crude, ceapă verde și condimentăm cu sare și piper.
Facebook