Ravioli
Chef: Nicolai
Categorie: Fel Principal
Un preparat delicat și savuros, usor de pregatit chiar la tine acasă
Număr de porții
4-6
porții
Timp de preparare
40
min
Complexitate
mediu
Ingrediente:
- 7-8 ciuperci champignon
- 1 morcov
- 1 ceapă
- 300 g piept de pui
- 2-3 fire ceapă verde
- Unt
- Foi de ravioli
- Pătrunjel
- 1 gălbenuș de ou
- 200 ml smântână lichidă grasă
Mod de preparare:
- Punem o bucată de piept de pui la fiert cu puțină sare.
- Tăiem un morcov în jumatăte.
- Punem morcovul și o jumătate de ceapă la fiert cu pieptul de pui.
- Adăugăm pătrunjel.
- Ceapa o tăiem în bucăți mai mari.
- Tăiem ciupercile în sferturi.
- Într-o cratiță punem puțin unt, ulei de măsline.
- Punem ceapa în oala cu ulei, adăugăm și ciupercile.
- Turnăm smântâna lichidă peste legume.
- Lăsăm să fiarbă la foc mediu.
- Adăugăm puțină zeamă de la pui peste legume.
- Lăsăm să fiarbă aproximativ 20 minute până scade.
- Condimentăm cu sare și piper.
- Scoatem carnea de pui și o lăsăm să se răcească.
- O tăiem cubulețe și o punem în blender împreună cu câteva ciuperci din fiertura de legume.
- Condimentăm cu sare și piper.
- Adăugăm câteva fire de pătrunjel.
- Adăugăm jumătate de gălbenuș de ou.
- Tocăm totul în blender
- Strecurăm zeama de la supă pe care o vom folosi să fierbem ravioli.
- Umplem foile de ravioli cu compoziția din carne, ungem cu gălbenuș și împachetăm.
- Punem ravioli la fiert în supa în care a fiert puiul.
- Strecurăm sosul de la ciupercile fierte și îl punem în blender. Mixăm ca să devină mai fin.
- Tăiem cozile de la ceapa verde în bucăți mari.
- Tăiem o ciupercă crudă în felii subțiri.
- Scoatem câțiva ravioli pe o farfurie.
- Adăugăm sos de ciuperci și ornăm cu feliile de ciuperci crude, ceapă verde și condimentăm cu sare și piper.