Mic-dejun englezesc

Chef: Margot

Categorie: Mic dejun

Un mic-dejun consistent menit să-ți ofere energie pentru întreaga zi!

Număr de porții

1
porții

Timp de preparare

20-30
min

Complexitate


mediu

Ingrediente:

  • 1 ou
  • 2 cârnați
  • 1 pachet de bacon
  • 2-3 ciuperci
  • 1 roșie (tăiată felii)
  • o conservă de fasole
  • câteva felii de pâine toast (sau 2 chifle)
  • 1 pachet de unt

Mod de preparare:

  • Ungem feliile de pâine cu unt și le prăjim în tigaie, apoi le scoatem pe o farfurie.
  • Punem fasolea din conservă la încălzit într-o oală mică, la foc mic.
  • În tigaie rumenim baconul până devine crocant, apoi îl scoatem pe hârtie de bucătărie care să absoarbă excesul de grăsime.
  • În aceeași tigaie prăjim pe rând cârnații, ciupercile și feliile de roșie
  • În final pregătim oul-ochi și îl așezăm pe platoul de servire, împreună cu toate elementele preparate anterior.
Facebook