Mic-dejun englezesc
Chef: Margot
Categorie: Mic dejun
Un mic-dejun consistent menit să-ți ofere energie pentru întreaga zi!
Număr de porții
1
porții
Timp de preparare
20-30
min
Complexitate
mediu
Ingrediente:
- 1 ou
- 2 cârnați
- 1 pachet de bacon
- 2-3 ciuperci
- 1 roșie (tăiată felii)
- o conservă de fasole
- câteva felii de pâine toast (sau 2 chifle)
- 1 pachet de unt
Mod de preparare:
- Ungem feliile de pâine cu unt și le prăjim în tigaie, apoi le scoatem pe o farfurie.
- Punem fasolea din conservă la încălzit într-o oală mică, la foc mic.
- În tigaie rumenim baconul până devine crocant, apoi îl scoatem pe hârtie de bucătărie care să absoarbă excesul de grăsime.
- În aceeași tigaie prăjim pe rând cârnații, ciupercile și feliile de roșie
- În final pregătim oul-ochi și îl așezăm pe platoul de servire, împreună cu toate elementele preparate anterior.