Biftec de vită cu sos tartar
Chef: Nicolai
Categorie: Fel Principal
Un preparat pentru cei mai îndrăzneți, gustos și aromat.
Număr de porții
2
porții
Timp de preparare
20
min
Complexitate
ușor
Ingrediente:
- 300 g pulpă de vită
- Capere
- O ceapă
- O legătură de pătrunjel
- Chipsuri picante de cartofi
- Castraveți murați
- Morcov
- Ketchup
- Sos de maioneză cu hrean
- Pâine toast
Mod de preparare:
- Tocăm carnea în bucăți mai mari.
- Tocăm mărunt ceapa, castraveții murați, caperele.
- Tocăm mărunt pătrunjelul.
- Amestecăm sosul de maioneză cu ketchup.
- Tăiem coaja de la pâine.
- Într-o cratiță încingem puțin ulei de măsline.
- Tăiem pâinea în cubulețe și le punem în tigaie la rumenit.
- Condimentăm carnea cu sare și piper.
- Adăugăm o lingură de castraveți murați, o lingură de capere, o lingurăde ceapă și o lingură de pătrunjel tocat.
- Amerstecăm bine carnea.
- Adăugăm sosul de ketchup și maioneză peste compoziție.
- Într-un bol cu apă rece punem morcovii curățați și feliați în fâșii și câteva frunze de salată.
- Cu două linguri modelăm carnea și o așezăm pe farfurie.
- Adăugăm frunzele de salată, fâșii de morcovi.
- Punem și câteva crutoane.
- Adăugăm o lingură de sos de ketchup cu maioneză în mijloc.
- Adăugăm câteva chipsuri picante de cartofi.